Support

ភាពស្រស់ស្អាត នៃសេវា

Customer concerns

• Nâng Mũi Sline Sở Hữu Vẻ Đẹp Đắm Say – Giá Nâng Mũi Sline Hàn Quốc

Chiếc mũi đóng vai trò vô cùng quan trọng trong việc tạo nên nét đẹp thanh tú, quyến rũ trên khuôn mặt. Nhưng đối với người Á Đông không phải ai cũng may mắn sở hữu một chiếc mũi cao, thon gọn. Vì thế, nhiều chị em đã nhờ đến sự can thiệp của phẫu thuật nâng mũi để cải thiện vẻ đẹp của mình.

• Giá Phẫu Thuật Nâng Mũi Sline – Phương Pháp “Phù Phép” Cho Chiếc Mũi Xinh

Mũi được coi là tâm điểm tạo nên sự cân xứng cho toàn bộ khuôn mặt. Một chiếc mũi nhỏ, cao bao giờ cũng giúp khuôn mặt trông sáng và đẹp hơn. Hơn nữa, nhiều người còn cho rằng chiếc mũi cũng giúp đổi vận hạn cuộc đời.

• PHẪU THUẬT THẨM MỸ THÀNH CÔNG NHỜ VÀO SỰ LỰA CHỌN THÔNG MINH.

Phẫu thuật thẩm mỹ đã không còn là khái niệm “nhạy cảm” khiến các chị em phải e ngại mỗi khi nhắc đến. Hiện nay, với sự phát triển mạnh mẽ của ngành công nghiệp thẩm mỹ cùng với mong muốn sở hữu một vẻ ngoài xinh đẹp, quyến rũ đã cho ra đời nhiều kỹ thuật vượt trội nhằm đáp ứng mong muốn và nhu cầu cải thiện những nhược điểm trên cơ thể một cách nhanh chóng, an toàn nhất của các chị em phụ nữ.

• BỆNH VIỆN THẨM MỸ NGỌC PHÚ – SỰ LỰA CHỌN TUYỆT VỜI CHO PHÁI ĐẸP

Nền thẩm mỹ Hàn Quốc là một trong những nền thẩm mỹ đi đầu trong việc ứng dụng công nghệ tân tiến, đầu tư trang thiết bị hiện đại, do đó, không phải hiển nhiên mà xứ sở Kim Chi trở thành một nơi đáng tin cậy được hầu hết các du khách tìm đến khi có nhu cầu cải thiện tạo hóa, nâng cấp sắc đẹp.

• SAFE SLINE RHINOPLASTY FOR WOMEN

Rhinoplasty is a beauty enhancement method which is widely applied because it help face becomes soft, more delicate. Today, there are many different methods of rhinoplasty, appropriate with each nasal structure. In which, Korean Sline rhinoplasty is safer and the most popular.

• Where is a good place for safe endoscopic breast augmentation?

Where is the safe place for Endoscopic breast augmentation is a question interested by a lot of women in the category "Client's concern" at benhvienngocphu.com. To help women correctly select the prestigious address and answer your inquiries, esthetician will help you to find answers:

• Nâng ngực nội soi giá bao nhiêu ?

Many women are feeling dissatisfied with their 3 measurements , especially breast size, which make you lose confidence when you wear sexy dresses. There are so many women who were interested in breast augmentation but still had plenty of questions. In which, question: "How much is endoscopic breast augmentation?" is concerned by a lot of women, column "Client's concern" will help you answer this.

• How much does Korean Rhinoplasty cost?

Ngoc Phu Aesthetic Hospital is proud to be a prestigious plastic surgery hospital, with a team of experienced surgeons and modern equipments according to international standard. We always transfer and apply new technology in beauty treatments, in which Korean rhinoplasty is a outstanding strength at our hospital.

• Where is a good place for Rhinoplasty?

Today, the development of aesthetic enhancement technology has reached a high level, along with a wide range of aesthetic enhancement address. This has created difficulties for women in choosing prestigious address. Where is the safest and most prestigious and the best place to apply rhinoplasty?

• Does it hurt in Korean rhinoplasty?

Hello doctor, my nose shape is low and my nostrils are slightly big so I want to get plastic surgery to enhance my nose. I have a fear of pain so I still hesitate. Please help me answer "Does it hurt when I get rhinoplasty?

• Nam giới có thể phẫu thuật căng da mặt không ?

Chào chuyên mục Hỏi/đáp của Bệnh viện Thẩm mỹ Ngọc Phú, tôi là Hoàng Phúc, năm nay 45 tuổi. Gần đây tôi có nghe nói về dịch vụ căng da mặt vi phẫu không sẹo rất hiệu quả. Tôi không biết ở Bệnh viện Thẩm mỹ Ngọc Phú có áp dụng phương pháp này cho nam giới không ? Mong chuyên mục tư vấn giúp. Xin cám ơn.

• Does V-Line chin implant affect eating function?

Hello doctor, I know that Vline chin implant can correct my short chin shape. Through the information I found out, this is a very safe treatment, but I don't know whether chin implant can affect my function of eating or not? Please answer, thank you doctor.

• Abdominal liposuction may affect the ability pregnant or not?

Hello doctor, after having my first baby, my abdomen is big and has pretty much excess fat. This makes me no longer feel confident to wear your favorite clothes. I have applied a lot of training methods to lose belly fat but I didn't achieve results as desired. If now I want to apply abdominal liposuction, after that whether I can continue to be pregnant or not? Please advice me.

• Tạo má lúm đồng tiền bao lâu thì kết quả đẹp tự nhiên?

Chào bác sĩ, tôi là một nhân viên lễ tân của khách sạn, do đặc thù công việc yêu cầu mình cần chăm chút về ngoại hình. Từ lâu, tôi đã có ý định nhờ đến phẫu thuật để tạo má lúm đồng tiền, giúp hoàn thiện nét đẹp trên gương mặt. Nhưng tôi còn khá băn khoăn về thời gian sau khi tạo má lúm đồng tiền bao lâu thì có thể đi làm lại được và bao lâu thì có thể đẹp tự nhiên ? Nhờ bác sĩ tư vấn giúp.

Schedule A Consultation From Our Doctors

Customer Benefits